Fényes Borbirtok

Szőlőbirtok a Fertő tó szomszédságában

Egy pár szó rólunk, hogy kik is vagyunk mi!

Az esküvőkön a dekorációkat Baumgartner Dóri rendezvénydekoratőr alkotja meg. Készséggel áll minden egyedi és különleges kívánságotok elé, nem létezik számára lehetetlen.

Fényes Tibor a Fényes Borbirtok tulajdonosa és borászaként a helyszínért és a legfinomabb prémium minőségi borok előállításáért felel.

Fényes Gergő a Soproni SZC Vendéglátó, Kereskedelmi Technikum és Kollégiumban végezte tanulmányait, amit követően több neves étteremben szerzett tapasztalatot a vendéglátásban, így a ceremóniákon az italpult, és minden gasztronómiához kapcsolódó szolgáltatások előkészítésében ő áll rendelkezésre a catering partnereink mellett.

Végezetül bemutatkoznék jó magam is, Fényes Klaudia, én leszek mellettetek a megkeresésektől egészen a ceremóniátok utolsó momentumáig. Szakmai képzettségem a Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus-Vendéglátás szakán szereztem. Ezen időszak alatt a képzések mellett, több rendezvényszervező cégnél szereztem tapasztalatot, mint például a Prestige Event Kft, vagy a Hungária Koncert Kft.

Engem tudtok keresni minden elképzeléseitekkel, kérdéseitekkel, problémáitokkal, kívánságaitokkal. Ugyanígy teljesítem a partnereinkkel való kapcsolattartást, közvetítem feléjük a kéréseitek, és koordinálom a munkafolyamatokat. Mindezek mellett a vállalkozásunk online marketingjének és közösségi média felületeink kezelésével is foglalkozom.

Így áll össze a Vineyard Wedding Sopron csapata. Ti elképzelitek, mi kivitelezzük! 🤍

Bízunk benne, hogy első olvasásra, amíg ezekhez a sorokhoz értél, megszavaztál nekünk egy kis szimpátiát, és felkeresel minket az alábbi email címen vagy telefonszámon:
info@vineyardweddingsopron.hu
+36 20 291 1976

Borbirtok

Ismerj meg minket

A Fényes család története 1633-ig nyúlik vissza. Elődeink alapozták meg a szőlőművelés iránti elhivatottságot, évszázadokon át öröklődött apáról fiúra a bor szeretete.

Az ország északnyugati csücskében elterülő soproni borvidék lankáin fekszik a Fényes Pincészet borbirtoka. Különlegességét a Fertő tó közelsége adja, mely szerves része egyik Világörökségünknek, a FERTŐ / NEUSIEDLERSEE Kultúrtájnak. A helyszín további egyediségét a szubmediterrán dombvidéki szőlők és a náddal borított felszín teremtette meg.

Chardonnay és Tramini szőlősorok ölelik körül a Pincét, amely csaknem 20 éve ad otthont a Fényes család borászatának. Kis létszámú szertartás esetén akár a szőlősorok között is kimondhatjátok a boldogító IGEN-t, mely után szabadtéri lakodalmat tudunk számotokra biztosítani. Sátras ceremóniára 40 főtől van lehetőség.

Lehetőséget nyújtunk 10 fős összejöveteltől egészen 140 fős sátras ceremónia megvalósítására is. A vendégfogadás a birtok előterében ajánlott, ahova az italpult, könyöklők és egyéb látványelemek helyezhetők el.

Kontakt

Írj nekünk!

12 + 10 =