Fényes Pincészet

Szőlőbirtok a Fertő tó szomszédságában

Az ország északnyugati csücskében elterülő soproni borvidék lankáin fekszik a Fényes Pincészet borbirtoka. Különlegességét a Fertő tó közelsége adja, mely szerves része egyik Világörökségünknek, a FERTŐ / NEUSIEDLERSEE Kultúrtájnak. A helyszín további egyediségét a szubmediterrán dombvidéki szőlők és a náddal borított felszín teremtette meg.

Chardonnay és Tramini szőlősorok ölelik körül a Pincét, amely csaknem 20 éve ad otthont a Fényes család borászatának. Kis létszámú szertartás esetén akár a szőlősorok között is kimondhatjátok a boldogító IGEN-t, mely után szabadtéri lakodalmat tudunk számotokra biztosítani. Sátras ceremóniára 80 főtől van lehetőség.

Lehetőséget nyújtunk 10 fős összejöveteltől egészen 140 fős sátras ceremónia megvalósítására is. A vendégfogadás a birtok előterében ajánlott, ahova az italpult, könyöklők és egyéb látványelemek helyezhetők el.

Pincészet

Ismerj meg minket

A Fényes család története 1633-ig nyúlik vissza. Elődeink alapozták meg a szőlőművelés iránti elhivatottságot, évszázadokon át öröklődött apáról fiúra a bor szeretete.

Kontakt

Írj nekünk!

6 + 15 =