Panoráma

piknik

Egy üveg borral a Fertő part szívében

Már unod a hagyományos randikat? Valami különleges, mégis laza programmal lepnéd meg a párod? Akkor van egy jó hírünk számodra!

Elhoztuk a környék legaranyosabb randiprogramját, amiért garantáltan oda lesz a partnered. A legjobb benne, hogy részedről semmilyen előkészületet nem igényel, mi mindenről gondoskodunk, amire szükségetek lehet.

Természetesen nem csak pároknak ajánljuk, tökéletes lehetőség, ha barátokkal/barátnőkkel a zajos várostól elvonulva töltenétek el közösen néhány órát nyugalomban, a természetben.

Legyen szó születésnapról, lánybúcsúról, eljegyzésről, évfordulóról, vagy akár kisebb csapatépítőről, privát piknik helyszínünk ideális program bármilyen alkalomra.

 

Csak ti, egy üveg borral, finom falatokkal, Fertő tóra néző panorámával a szőlősorok közt. Kell ennél több?
Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb csomagajánlatunkat!

„Piknik a fűben” csomagajánlat 2-4 főre

(időtartam: 2 óra)

Merüljetek el egy üveg borral Birtokunk tetején a Fertő part egyedülálló panorámájában és élvezzétek a naplementét a szőlősorok ölelésében. Egy raklap asztalkára terítünk meg nektek és egy piknikkosarat állítunk össze számotokra. Ebben található egy üveg bor borászatunkból (szabadon választható fajta) és egy palack szóda. Emellé, hogy legyen mit csipegetnetek, a borkorcsolyáról is gondoskodunk, amely a következőt foglalja magába: Kencetál 3 fajta kencével, sajtokkal, zöldségekkel, friss baguettel. (egyéni kérés alapján változtatható a kosár tartalma)

Csomag tartalma összefoglalva:
• Privát piknik helyszín Borbirtokunk tetején, ahol csak ti tartózkodtok
• megterített raklap asztal dekorációval
• párnák, plédek a kényelemért
• piknikkosár 2 fő részére: 1 üveg bor, 1 palack szóda, borkorcsolya (nagyobb létszám esetén a csomag tartalmát is növeljük)

Csomag ára: 12.900 Ft / 2 fő
(Minden további személy + 4900 Ft. + üveg bor 2500 Ft/palack.

„Fapados piknik” Csomagajánlat 4-6 fő részére

(időtartam: 2-3 óra)

Azok számára, akik inkább asztalnál, padon ülve szeretnék élvezni a Fertő tóra és dűlőkre néző panorámát, megalkottuk ezt a „kényelmesebb” csomagunkat is. Itt sörasztalra terítünk meg nektek, és sörpadon ülve csodálhatjátok a Soproni borvidék lankáit. A létszámnak megfelelően bort és borkorcsolyát készítünk be a piknikkosárba.

Csomag tartalma:
• Privát piknik helyszín Borbirtokunk tetején, ahol csak ti tartózkodtok
• megterített sörasztal, sörpadokkal, dekorációval
• párnák, plédek a kényelemért
• piknikkosár 4 fő részére: 2 üveg bor, 2 palack szóda, borkorcsolya (nagyobb létszám esetén a csomag tartalmát is növeljük)

Csomag ára: 22.900 Ft/ 4 fő
(Minden további személy + 4900 Ft)

Borbirtok elhelyezkedése, kijutás a helyszínre:

Sopron belvárosától 7km-re található. Érkezhettek autóval, biciklivel, taxival is. Sopron és 10 km-es vonzáskörzetében mi is vállaljuk az oda-vissza fuvart.

 

Időpontfoglalás menete:

Időpontfoglaláshoz írj emailt az info[kukac]vineyardweddingsopron.hu címre. Először megbeszéljük a pontos időpontot és a részleteket, majd az egyeztetés után a csomagár 50%-ának befizetésével tudod véglegesíteni a foglalást. A fennmaradó 50%-ot a piknik időpontja előtt legkésőbb 12 órával, átutalással vagy valamelyik soproni borkimérő üzletünkben tudod készpénzben kifizetni.

 

Lemondás feltételei:

Amennyiben a foglalt időpontot több, mint 14 nappal az esemény előtt mondod le, a foglaló teljes összegét visszatérítjük. Ha 2-14 nappal a kitűzött időpont előtt történik lemondás, akkor a befizetett összeg fele jár vissza. Ha a piknik 24 órán belül kerül lemondásra, akkor sajnos nem tudjuk visszatéríteni az addig befizetett összeget.

 

Rossz idő esetén:

Rossz idő esetén ingyenesen átfoglalhatod a pikniket egy szabad időpontra, az eredeti dátumot követő 12 hónapon belül. Ezt legkésőbb 24 órával az időpont előtt tudjuk egyeztetni, addigra az előrejelzések megbízhatóan mutatják a várható időjárást.

 

Extra szolgáltatás:

A legfontosabb számunkra, hogy egy felejthetetlen élményt nyújtsunk számotokra, ezért, ha valamilyen extra bekészítést szeretnél (pl. virágcsokor) azt is megoldjuk. Egyéni kéréseidet, foglald bele az emailbe, és adunk rá egy árajánlatot.

Kutyabarát hely vagyunk, bátran hozzátok magatokkal őt is!

 

 

Foglalás

Írj egy emailt az alábbi űrlap segítségével a számotokra szimpatikus csomag és az általatok preferált időpont megjelölésével. Az utolsó időpont, amely foglalható, minden nap 19:00.

Csomag

1 + 9 =

Foglalás

Írj egy emailt az alábbi űrlap segítségével a számotokra szimpatikus csomag és az általatok preferált időpont megjelölésével. Az utolsó időpont, amely foglalható, minden nap 19:00.

Csomag

13 + 12 =